Makina Luksoze & Ekonomike


Mbi 20 makina luksoze dhe ekonomike me qera (qira) në dispozicionin tuaj!

Makina Small


Opel Corsa

25 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Automatike
 • Motorri: 1.2 Benzin
 • Ngjyra: Kuqe

Opel Corsa

25 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Automatike
 • Motorri: 1.2 Benzin
 • Ngjyra: Gri

Chevrolet Aveo

30 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 1.3 Naftë
 • Ngjyra: Bardhë

Chevrolet Aveo

30 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 1.3 Naftë
 • Ngjyra: Blu

Makina Medium


Opel Astra Sedan

40 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 1.4 Benzin
 • Ngjyra: Zezë

Opel Astra

40 € / dita

 • Viti: 2013
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 1.6 Benzin
 • Ngjyra: Zezë

Opel Insignia

50 € / dita

 • Viti: 2014
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 2.0 Naftë
 • Ngjyra: Zezë

Mercedes-Benz Portobagazh

70 € / dita

 • Viti: 2014
 • Kambio: Automatike
 • Motorri: 220 Naftë
 • Ngjyra: Bardhë

Makina Large

Range Rover

80 € / dita

 • Viti: 2008
 • Kambio: Automatike
 • Motorri: 3.0 Naftë
 • Ngjyra: Zezë

Volkswagen Tourage

80 € / dita

 • Viti: 2009
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 3.0 Naftë
 • Ngjyra: Zezë

Opel Vivaro

100 € / dita

 • Viti: 2014
 • Kambio: Manual
 • Motorri: 1.9 Naftë
 • Ngjyra: Zezë

Volswagen Combi

100 € / dita

 • Viti: 2007
 • Kambio: Automatike
 • Motorri: 2.5 Naftë
 • Ngjyra: Zezë